Nieuwsbrief 30 april 2020

Geplaatst op 08-05-2020

In de vorige editie van de nieuwsbrief hebben wij je kennis laten maken met het woningaanbod in het nieuwbouwproject Newport Nesselande Kopenhagen in Rotterdam Nesselande. Wij zijn enorm trots te melden dat de woningen in dit plan binnenkort in verkoop gebracht gaan worden.

Planning
Ondanks de huidige situatie zijn alle betrokken partijen in staat gebleken om de werkzaamheden voor dit plan voort te zetten. Initiatiefnemer Newport Nesselande CV heeft voor de bouw van de 28 eengezinswoningen Bouw- en Aannemingsbedrijf Van Omme & De Groot geselecteerd. Van Omme & De Groot bouwt momenteel ook de appartementen binnen deelplan Kopenhagen aan de boulevard.

De beoogde planning voor de eengezinswoningen ziet er nu als volgt uit;

Start verkoop: eind mei / begin juni 2020
Start bouw: na de zomervakantie 2020
Oplevering: eind 2021

Ondanks dat de planning zorgvuldig is opgesteld kunnen hier geen rechten aan ontleend worden en dient dit slechts ter indicatie.

impressie

Stijlvolle woningen
Voor wie op zoek is naar een nieuw¬bouwwoning mét een ruime tuin en een dakterras is dit toch wel een van de laatste kansen in Nesselande. De 28 stijlvolle eengezinswoningen in Kopenhagen zijn zo’n beetje de laatste nieuwbouwwoningen die in Nesselande nog in verkoop zullen komen. Compleet uitgevoerd met een keuken inclusief inbouwapparatuur en een badkamer met bad, douche, toilet en wastafel. En natuurlijk; dichtbij het strand van Nesselande en de boulevard!

Meer informatie
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen Newport Nesselande Kopenhagen? In de volgende editie van de nieuwsbrief maken we meer bekend over de exacte datum start verkoop, de inschrijftermijn en de toewijzing. Op het moment dat de verkoop start zal ook de brochure en alle verkoopdocumentatie online beschikbaar zijn via de website.

impressie

Ook wonen met iedere dag een vakantiegevoel?

Het kan in Newport Nesselande Kopenhagen!

  • Nieuwsbrief 30 april 2020

“Kopenhagen, Look who’s coming!”

Contactgegevens Newport Nesselande - Kopenhagen

Scheele Makelaars BV
Makelaar

Scheele Makelaars BV