Nieuwsbrief 29 april 2020

Geplaatst op 08-05-2020
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als belangstellende voor de appartementen in nieuwbouwproject Newport Nesselande Kopenhagen in Rotterdam Nesselande. In deze editie leest u meer over de grote buitenruimte bij het appartement type R2 en de kwaliteiten van woningtype M. Daarnaast informeren wij u over de voortgang van de bouw. Veel leesplezier!

Terras inspiratie Kopenhagen Tower
Wist u dat de appartementen in Kopenhagen Tower (woningtype R2) zonnige terrassen hebben van maar liefst 26m2 én een fantastisch uitzicht over de Zevenhuizerplas?! Geïnspireerd door het heerlijke weer afgelopen week maakte onze ontwerper een aantal schetsen voor het terras van dit type. Welke indeling spreekt u het meeste aan?

impressie impressie impressie

Er zijn nog maar twee appartementen van type R2 beschikbaar. Bekijk hier het aanbod.

Uitgelicht: Appartementen type M
Riant en ontspannen wonen. Dat doet u in dit ruime vierkamerappartement aan de boulevard van Nesselande met fantastisch uitzicht over de Zevenhuizerplas! Enkele kenmerken van deze woningen zijn een ruime living, drie (slaap)kamers, een zonnige buitenruimte van ca. 26 m2 en twee eigen parkeerplaatsen in de ondergelegen stallingsgarage. Comfort staat hier centraal!

Bij een aantal woningen is er een sparing meegenomen in de constructiewand tussen de living en een slaapkamer. Erg fijn als u bijvoorbeeld een aangrenzende eetkamer, hobbykamer of werkkamer wenst!

impressie

Bekijk hier het aanbod van de appartementen type M

De bouw gaat door!
Ondanks deze tijden werken de medewerkers van aannemer Van Omme & De Groot hard door aan deelplan Kopenhagen. Uiteraard zijn er voorzorgsmaatregelen tegen het virus genomen om veilig te kunnen werken. Fotograaf Paul de Graaff ging de bouwplaats op en maakte deze prachtige beelden. Inmiddels is de bouw al verder gevorderd en gaan we steeds meer de hoogte in. De bouw ligt nog keurig op schema.

impressie

impressie

impressie

Digitale brochure
De digitale brochure met impressies en sfeerplattegronden geeft u compleet beeld van de verschillende woningen. Met grote raampartijen, hoogwaardige materialen, en een groot zonnig balkon of terras.

  Bekijk hier de digitale brochure »  

Koopdocumentatie
Op de downloadpagina van de website vindt u alle belangrijke verkoopdocumentatie om uw keuze te maken, zoals de plattegronden, technische omschrijving en de prijslijst.

  Bekijk hier de verkoopdocumenten »  

Meer informatie?
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen Newport Nesselande Kopenhagen? Scheele Makelaars staat u graag te woord!
 
  • Nieuwsbrief 29 april 2020

“Kopenhagen, Look who’s coming!”

Contactgegevens Newport Nesselande - Kopenhagen

Scheele Makelaars BV
Makelaar

Scheele Makelaars BV