Newport Nesselande - Kopenhagen

Newport Nesselande

Newport Nesselande combineert door de ligging aan de Zevenhuizerplas op een bijzondere manier wonen met winkelen en recreëren. Inspiratiebron voor het ontwerp zijn leefomgevingen in steden als Barcelona en Kopenhagen. Aan de Zevenhuizerplas staan inmiddels drie woontorens die zijn ontworpen door Joan Busquets (deelproject Barcelona) en Meyer Van Schouten (deelproject Miami). De derde toren (deelplan Kopenhagen) wordt deze zomer (2021) opgeleverd.

Laatste kans op wonen in Newport - Nesselande

Binnen het derde en laatste deelplan van Newport Nesselande, deelplan Kopenhagen, komen diverse appartementen en eengezinswoningen. Zo is er voor elk wat wils. Alle appartementen hebben zicht op de Zevenhuizerplas en zijn voorzien van een zonnig en ruim terras. Er zijn nog enkele riante vierkamerappartementen beschikbaar. Bekijk hier het aanbod of maak nu een afspraak voor een bezoek aan de modelwoning!

Maak een afspraak voor een bezoek aan de modelwoning

 

Newport Nesselande Kopenhagen Rotterdam “Wonen met iedere dag vakantiegevoel”
  • Newport Nesselande, links deelgebied Kopenhagen
  • Newport Nesselande

Hoogwaardig woon-, winkel- en verblijfsgebied

Met de nabijheid van enerzijds het Groene Hart en anderzijds het centrum van Rotterdam en uitvalswegen, ligt Nesselande uitermate gunstig. Door de aanwezigheid van drie parken, de Zevenhuizerplas en de vele voorzieningen, is Newport Nesselande een hoogwaardig woon-, winkel- en verblijfsgebied met veel vrijetijdsvoorzieningen en watersportmogelijkheden.

Planning

Rond de zomer van 2021 worden de appartementen opgeleverd. Bekijk hier het laatste aanbod.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Kopenhagen, Look who’s coming!”

Contactgegevens Newport Nesselande - Kopenhagen

Scheele Makelaars BV
Makelaar

Scheele Makelaars BV