Newport Nesselande - Kopenhagen

Newport Nesselande

Newport Nesselande combineert door de ligging aan de Zevenhuizerplas op een bijzondere manier wonen met winkelen en recreëren. Inspiratiebron voor het ontwerp zijn leefomgevingen in steden als Barcelona en Kopenhagen. Aan de Zevenhuizerplas staan inmiddels twee woontorens die zijn ontworpen door Joan Busquets (deelproject Barcelona) en Meyer Van Schouten (deelproject Miami). De derde toren (deelplan Kopenhagen) is nu in verkoop en aanbouw.

Wonen in deelplan Kopenhagen

Binnen het derde en laatste deelplan van Newport Nesselande, deelplan Kopenhagen, komen diverse appartementen en eengezinswoningen. Zo is er voor elk wat wils. Alle appartementen hebben zicht op de Zevenhuizerplas en zijn voorzien van een zonnig en ruim terras.

Newport Nesselande Kopenhagen Rotterdam “Wonen met iedere dag vakantiegevoel”
  • Newport Nesselande, links deelgebied Kopenhagen
  • Newport Nesselande

Hoogwaardig woon-, winkel- en verblijfsgebied

Met de nabijheid van enerzijds het Groene Hart en anderzijds het centrum van Rotterdam en uitvalswegen, ligt Nesselande uitermate gunstig. Door de aanwezigheid van drie parken, de Zevenhuizerplas en de vele voorzieningen, is Newport Nesselande een hoogwaardig woon-, winkel- en verblijfsgebied met veel vrijetijdsvoorzieningen en watersportmogelijkheden.

Planning

De bouw van Kopenhagen Lakefront en Kopenhagen Tower is inmiddels gestart en in verkoop. De verkoop van de eengezinswoningen starten naar verwachting eind 2019.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Kopenhagen, Look who’s coming!”

Contactgegevens Newport Nesselande - Kopenhagen

Scheele Makelaars BV
Makelaar

Scheele Makelaars BV